Genialt heminredningsdrag

Min kompis Micke har gjort ett smått för att inte säga direkt genialt drag på heminredning. Kan inte beskriva det på något annat sätt här. Han har närmare bestämt byta ut samtliga strömbrytare i sin lägenhet mot magiskt vackra designbrytare från de ständigt lika aktuella renova. Blev grymt bra på alla sätt och vis och det är till och med så att jag blivit en smula sugen på att hitta på någon liknande lösning för egen del här hemma. Nu kan dock inte skaffa likadana strömbrytare, är enligt min mening inte okej att stjäla andras idéer hur som helst. Får helt enkelt se till att klura ut någon annan modell här vad det nu kan vara, har dessvärre inte den blekaste aning än så länge men jag antar att det ger sig så småningom. Brukar lösa sig allteftersom enligt min erfarenhet hittills och jag kan inte se någon som helst anledning till att saker skulle vara annorlunda den här gången.

Leave a Reply