Vad ska man göra på en dejt?

Ibland kan det vara svårt att veta vad man ska göra för aktivitet när man ska gå på en dejt med någon. Speciellt som kille kan det ibland vara mycket press på en att man ska komma med förslaget och dessutom betala för allt. Även om det är mycket snack om jämställdhet mellan kvinnor och män så är det någonting som sitter kvar, iallfall enligt min erfarenhet. Mitt tips är ett som är ganska standard för de flesta, att gå på restaurang är alltid ett stabilt kort. Jag brukar ta mina dejter till lite finare restauranger som exempelvis fb sea , som ligger i Finnboda hamn eller kanske restaurangen Shanti som ligger på söder. Att äta mat tillsammans är ett utmärkt sätt att lära känna varandra. Efteråt är ett bra tips att gå en promenad eller göra något lite annorlunda som att gå på ett galleri. Om allt går bra och man känner sig bekväm med varandra kan man ju alltid gå hem till någon för en kopp kaffe.

Leave a Reply