Är lite orolig för skidresan

Jag är något nervös just nu och undrar vad jag har gett mig in på jag lovade nämligen i ett mycket svagt ögonblick att jag skulle följa med några vänner till mig att åka skidor och jag som aldrig någonsin stått på ett par om man inte räknar med när jag åkte längdskidor när jag var liten men jag tror inte att det räknas eller kommer att hjälpa mig när jag ska fara ner för backarna. Mina vänner som är riktigt rutinerade när det kommer till detta har försökt lugna mig och säger att det går fort att lära sig jag försöker tro på vad de säger men jag känner mig något tveksam det måste jag erkänna. Eftersom jag inte har några ordentliga skidkläder så har jag köpt jacka och byxor från http://haglöfs-jacka.se som var snygga och som jag vet är av bra kvalitet och vem vet jag kanske blir en riktig skidfantast och kommer att få användning av kläderna igen.

Leave a Reply