Banala men irriterande problem

Jag bli sällan så irriterad och arg som när enkla, vardagliga saker som liksom alltid ska funka och finnas där strular. Kan vara vad som helst egentligen. Stopp i avloppet och liknande är så klart grymt jobbigt. Eller än mer banala saker som att jag här om dagen på jobbet inte lyckades hitta en enda fungerande penna när jag var tvungen att anteckna några grymt viktiga saker som framkommit under ett viktigt samtal med en japansk kund (som ringde från Japan). Alltså., vi har hundratals reklampennor liggandes i princip överallt på kontoret men inte en enda av dem som jag lyckades få tag på fungerade. Vad är sannolikheten för att något sådant ska inträffa liksom, att ingenting funkar liksom, borde vara försvinnande liten men ändå det händer och det är inget vidare kul. Men det är väl sådant man får stå ut med antar jag och det är kanske inte så meningsfullt att sitta här och gnälla för den skull.

Leave a Reply